Hallo,

Ik zal me even voorstellen: 

” Ik ben Alwies Hendriks ”  

 

  • Psychomotorische Therapeut
  • Voetbal Trainer
  • Sensorische integratie Therapeut
  • Rots & Water Trainer
  • Oplossingsgerichte Therapeut

Ik help u graag.

alwies goals

Blijvende vooruitgang

In mijn hele leven heeft voetbal een belangrijke plek. Op bijna alle foto’s die als kind kan terugvinden sta ik met een bal aan de voet. In de jeugd heb ik een aantal jaren bij N.E.C. uit Nijmegen gespeeld. Later bij de senioren heb ik 14 jaar in het eerste gespeeld van Quick 1888. Voor mij was het altijd een drijfveer om zo hoog mogelijk te spelen, waarin ik het uiterste van mezelf verlangde. Dit heeft mij hoogtepunten en dieptepunten gebracht, maar het waren allemaal leermomenten die ik ook kon gebruiken in mijn werk.

Na de opleiding tot sport en bewegingsagoog (CIOS) heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen en hun eigen specifieke psycho-sociale problemen. Vanuit mijn intuïtie, het geduld, met humor en door goed naar de behoefte en belevingen te luisteren probeerde ik hen zo goed mogelijk te helpen.

Als psychomotorische therapeut weet ik cliënten veel doelgerichter te helpen. De cliënt is verantwoordelijk voor zijn hulpvraag en moet hier zelf hard aan gaan werken.

Bij GOALS Voetbal is mijn missie om kinderen een fantastische voetbal jeugd te bezorgen. Een periode waarbij ze kunnen groeien naar zelfstandigheid en waarbij eigen verantwoordelijkheid nemen steeds belangrijker wordt. Op een plezierige manier leren, waarbij het ene kind gericht is op vooruitgang en het andere op lekker samen bewegen.

 

 

Een keer proeftrainen ?


Mijn passie is kinderen te begeleiden en ernstige problemen te verhelpen.